永光中心一向都超多餐廳選擇✨ 今次見呢排ig好多推介~就試一試😋😋🍟和風紫菜薯條配黑松露醬 $68即叫即炸十分香脆👍🏼本身已經用咗和風紫菜粉調味~所以可以就咁食或者配黑松露醬~黑松露醬都好香✨🍝日式海膽忌廉帆立貝意大利粉 $198帆立貝好大粒🌟海膽忌廉汁好creamy好rich👍🏼意粉口感al dente✨🍝日式芥末汁燒帶子意粉 $198我最鍾意係呢一個意粉❤️日式芥末汁帶微微辣味~冇咁濟😋另外帶子煎得啱啱好,入面仲好嫩😆🥩烤美國頂級牛腹肉配香草醬 $398呢碟就係我兩個朋友嘅最愛❤️叫咗medium🥩牛味重而肉質唔韌,配🌿香草醬都不錯,更加帶出肉香✨ 另外仲有烤🧄蒜頭、豆角和🍅車厘茄,可以減低食肉嘅飽濟感😚😚環境:4/5環境設計幾有心思,周圍有啲花花擺設和裝飾🌸🌺🌼服務:4/5店員成日都主動加水👍🏼食物:4.2/5所有食物都幾好,尤其推介🍝日式芥末汁燒帶子意粉同和風紫菜薯條配黑松露醬😋Revisit: Yes

🍟和風紫菜薯條配黑松露醬 $68

🍝日式海膽忌廉帆立貝意大利粉 $198

🍝日式芥末汁燒帶子意粉 $198

🥩烤美國頂級牛腹肉配香草醬 $398

環境:4/5
環境設計幾有心思,周圍有啲花花擺設和裝飾🌸🌺🌼

服務:4/5
店員成日都主動加水👍🏼