2023-05-02 52 瀏覽
.◾️◾️◾️ 【 ✨銅鑼灣特色貓主題Cafe✨ 】 ◾️◾️◾️▎貓奴必去 餐廳環境簡約清新👍由於屋企自細唔俾養貓狗嘅關係🥲一直都好想希望可以養貓嘅我有一晚放工就嚟到呢一間銅鑼灣嘅貓Cafe滿足一下睇貓嘅慾望😻嗰晚的確係令到我非常開心呢💕摸吓啲貓 瞬間令我忘掉一切煩惱✨◾️◾️◾️◾️◾️ 【 General Info 】 ◾️◾️◾️◾️◾️▎Overall rating:8 out of 10▎Will Revisit?:Yes😻 為咗主子們▎菜式分類:#mayfoodie_fusion ▎人均消費:Ard HKD 200▎地區分類:#mayfoodie_causewaybay ▎前往方法:銅鑼灣地鐵站D4出口行2分鐘▎餐廳位置:📍 Catio (銅鑼灣)📍銅鑼灣謝斐道506-508號聯成商業中心1501-1502室◾️◾️◾️◾️◾️【 環境方面 】 ◾️◾️◾️◾️◾️👉Rating:8 out of 10餐廳環境非常pet friendly😻雖然係一間樓上餐廳但係面積頗大可以容納到數十隻貓🐈每一隻貓都相當得意 亦都好有個性簡直令我好似入咗去貓天堂咁😻有啲仲要非常活潑特別有一隻叫做elsa最鍾意上嚟我張枱瞓覺🤣呢度的確係一個令

▎貓奴必去 餐廳環境簡約清新👍

▎人均消費:Ard HKD 200
▎地區分類:#mayfoodie_causewaybay
▎前往方法:銅鑼灣地鐵站D4出口行2分鐘
▎餐廳位置:
📍 Catio (銅鑼灣)

◾️◾️◾️◾️◾️【 環境方面 】 ◾️◾️◾️◾️◾️

👉Rating:8 out of 10