2023-04-18 34 瀏覽
今日去咗銅鑼灣嘅一間🏠麻辣🌶️火鍋店,名叫紅堂❤️。呢度嘅麻辣鍋底簡直係絕妙之選👌,牛油🧈嘅香味配埋麻辣嘅辣感,令人彷彿嚟到咗🔥火熱嘅地獄。而東北酸菜白肉鍋底則散發住酸甜嘅氣息👃,令人感到天堂般嘅幸福😇。我嚟黎評價下啲菜式啦🍴。先講下自家製嘅三寶丸🍡,口感彈牙有啖勁,夾雜住汁水💦,簡直係讓人夢寐以求嘅美味😋。而秒殺牛舌🐮更係鮮嫩可口,只需要煮10秒鐘⏱️就可以品嚐到那股爆炸嘅味道💥。紫山藥就有住清新嘅口感👅,水蓮就令人感到清新爽口😌。最後,要講下鴨血❤️,呢個係我一直好鍾意食嘅食材之一🍢。佢喺火鍋入面融入咗麻辣同埋酸菜嘅味道,好食到叫救命!😱但係仍然想再食多啲🤤。由而家開始至5月31日📅,打電話📞預約訂座優惠即享鍋底免費,四人以上享免費鍋底兩個✌️。另外於Instagram📱 check-in或者post Story即送飲品一杯☕或者紅堂冰粉一客🍧。