‼️生日嘅時候記得帶朋友嚟呢間食呢間韓國菜🙂‍↕️🥳呢間我喺尖沙咀都食過幾次,最近佢哋喺銅鑼灣開咗新分店,一踏入門口就已經感覺置身於韓國🇰🇷😍成個裝修都圍繞韓式大排檔主題,空間感超大,而且好多玩味嘅打卡位🤩仲要大部份店員都係韓國人,入夜好有氣氛!生日嘅話餐廳會大聲播生日歌,成班店員會圍住你唱歌慶祝添🤣🌟醬油海鮮 (連飯) $580好澎湃嘅拼盤!一次過食哂醬油蟹 、醬油蝦、醬油鮑魚同醬油扇貝🤩份量都唔細㗎!醬油蟹同蝦都幾多膏,不過就有少少腥🥺醬油鮑魚肉質都幾爽口彈口,不過就唔算入味~另外配有飛魚籽紫菜飯,一定要撈埋蟹蓋同生蛋黃一齊食😍啖啖鮮味😚🌟蒜香醬油炸雞配香腸年糕串 (半份) $140半份份量都唔少㗎,足足有6大件無骨炸雞!炸雞外皮沾滿醬汁都仍然香脆,肉質都算嫩滑~不過就略嫌醬汁太甜,食到後面會少少漏🤣配埋大大串香腸年糕都好滿足!🤓
‼️生日嘅時候記得帶朋友嚟呢間食呢間韓國菜🙂‍↕️🥳

🌟醬油海鮮 (連飯) $580

🌟蒜香醬油炸雞配香腸年糕串 (半份) $140
半份份量都唔少㗎,足足有6大件無骨炸雞炸雞外皮沾滿醬汁都仍然香脆,肉質都算嫩滑~不過就略嫌醬汁太甜,食到後面會少少漏🤣配埋大大串香腸年糕都好滿足!🤓