銅鑼灣百樂中心十三樓呢度,有間細細哋嘅小店。🌃 雖然環境細,但係設計簡潔,出品亦高質。⁣⁣✨⁣⁣⁣⁣海膽醬牛油果蟹肉意大利麵 ($168) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣全部意粉沾上滿滿嘅海膽醬,好濃味。😚 再加上蟹肉,令到鮮味更加突出。🦀 而且加上牛油果,反而有種清新嘅感覺,好夾。🥑 意粉咬落都好彈牙,唔淋,口感好好⁣。⁣🍝⁣⁣⁣⁣法式雲呢拿千層蛋糕 ($48) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣一個好嘅千層蛋糕當然餅皮要薄,而呢度嘅都ok薄。🤏🏻 而忌廉做得特別出色,因為好有雲尼拿香味,入口亦都重cream味。🥛 質感夠輕軟,而且層次分明,唔錯。⁣😋⁣
⁣⁣⁣

海膽醬牛油果蟹肉意大利麵 ($168) [好味度:8/10]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
海膽醬牛油果蟹肉意大利麵

法式雲呢拿千層蛋糕 ($48) [好味度:8.5/10]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
法式雲呢拿千層蛋糕
海膽醬牛油果蟹肉意大利麵