前幾日睇foodie介紹呢間Mr.kanso,見到呢度係用唔同罐頭造成唔同菜式,仲可以同唔同酒精配搭,睇落幾特別,我都帶埋男朋友去左試下😚❤️⭐️蟹膏蟹子燴飯 $118海鮮同燴飯係絕配就大家都知,呢度仲用埋蟹子同蟹膏去整燴飯,因為落左蟹膏,成個飯都好香蟹味,好濃郁,蟹膏好鮮,再加埋蟹子既口感,個飯入口軟滑之餘,層次更豐富❤️😚⭐️白酒西班牙蜆肉意粉 $98意粉唔會淋身,煮到啱啱好,彈牙,蜆肉都大大粒,比足料,配埋白酒好夾,唔會太濃味,清清地,慢慢散出酒香,好清香!⭐️帆立貝脆餅 $88最後唔夠喉叫埋個脆餅,餅上面放上左原粒帆立貝,大大粒,再加上檸檬同蟹子作點綴,檸檬汁令成個餅食落酸酸甜甜咁,好開胃,帆立貝都好彈口,配埋脆既餅,口感好豐富👍🥰
⭐️蟹膏蟹子燴飯 $118
⭐️白酒西班牙蜆肉意粉 $98