2023-07-14 276 瀏覽
每次去隔離鋪買13蚊炭烤口味雞蛋仔,經過呢間Belly Boys都想試。但次次都見到門口企滿人所以放棄。 今日終於即興同同事去試。但,人類總是要犯同樣錯誤。明知 lunch time多人等,都硬係要去堂食。好啦,真係等到花兒也謝了。 舖位大概淨係坐到11人,仲要枱枱都係啱啱開始食。建議大家如果趕時間,真係要先落單後自取。 終於等到入去坐低,油煙味比較大,feel到自己食完到離開應該會全身沾滿肉味。 叫咗個 《單層芝士漢堡套餐 $68 會員價九折$61 》可以揀四隻生炸雞翼或薯條連嘢飲。飲品選擇都算多。 果然好嘢係值得等待的。食第一啖,雖然塊漢堡係偏薄身, 唔似出面果啲都咁厚,所以相對冇咁 juicy 。不過勝在秘製醬汁搭夠,同埋 size 啱啱好,fit到我個櫻桃小嘴。食到不失儀態之餘,啲汁汁唔會滴到成手都係!好食! 生炸雞翼個粉漿食得出有調過味,唔係普通炸粉。薯條就都係嗰啲啦。 埋單join埋會員仲有coupon送,性價比極高!💡💡💡💡💡 會返啅,不過下次就一定會叫定外賣!