2023-09-13 45 瀏覽
同朋友放工去銅鑼灣搵食,搵到呢間氣氛幾好嘅西班牙餐廳。店員有禮細心之外,調酒師仲勁型😎勁健談~🥢牛他他:配咗自家芥辣汁,連埋塊脆麵包一齊食,非常開胃🥢鵝肝多士:配經典無花果醬,入口油脂爆滿🥢西班牙薯仔蛋餅:入面配有大量洋蔥同薯仔,口感夠滑。發揮到傳統西班牙料理嘅味道。🥢砵酒燉穀飼牛面頰:砵酒入口令到牛肉甜甜地,牛面肉好腍又夠香濃牛味🥢帶子香蒜扁麵條:Pesto汁非常多,每一啖都夠惹味。而帶子都夠大粒同彈牙🥃Tropical Wind:加入左芒果、荔枝、百香果調味,合適女仔🥃浮華舊夢:調酒師特製 #Jimbeam Go Rum 配上frangelico~ 係非常Old Fashion嘅調配方法。🥢紅絲絨油條:經典炸油條嘅甜品,配上自家製士多啤梨朱古力醬,酸酸甜甜感覺,幾好味

🥢牛他他:配咗自家芥辣汁,連埋塊脆麵包一齊食,非常開胃

🥢鵝肝多士:配經典無花果醬,入口油脂爆滿

2023-09-05
  • churros