要遇到好味嘅日本野食真係好難🤯 平少少嘅 質素🥲 不過係銅鑼灣地段居然比我搵到呢間「日本野」其實好耐之前已經同朋友食過一次 個次嘅食後感都係好滿足 事隔咁耐 再trytry佢!午市套餐 特選壽司拼盤定食 $98玉子、三文魚、油甘魚、墨魚、玻璃蝦、吉列蝦反卷配 味增湯 + 豬骨湯烏冬/蕎麥冷麵老實講 只係睇價錢都已經係好平 咁多件壽司仲要包飲品+湯+麵 ! 壽司🍣嘅質素正正常常 當然唔會好到哇一聲!但絕對對得住個價錢!同埋個吉列蝦反卷好正 充滿芝麻香~ 火炙蝶魚裙邊海膽飯 $108呢個一擺上枱已經好香~😜火炙嘅火喉控制得岩岩好 蝶魚裙邊份量超多 而且充滿油脂香!用黎配飯真心一流👍🏻💕 海膽就正常 三文魚子冇腥味👍🏻 Overall 我午市又食過 晚市都食過!兩次經歷都好好👍🏻味道質素都唔錯💕 最緊要就係香港好多日本餐廳都好細 呢間坐得舒服!又夠大~

午市套餐
特選壽司拼盤定食 $98
玉子、三文魚、油甘魚、墨魚、玻璃蝦、吉列蝦反卷
配 味增湯 + 豬骨湯烏冬/蕎麥冷麵

火炙蝶魚裙邊海膽飯 $108