2022-11-08
🤎💛❤️小小拉斯維加斯🎰知唔知香港都有拉斯維加斯?不過就唔係Casino🃏而係可以打卡又抵食嘅樓上café🤤🧡算把啦,蒜茸包喎🧡 $40It’s Just a Garlie Bread未食先聞到好香嘅蒜蓉味,惹味又醒胃!脆卜卜多士有驚喜!😍💛命運比薩💛 $118Fortune Pizza有種開盲盒嘅感覺🤭芝士量超足夠,輕輕鬆鬆拉絲🧀依個命運比薩每次都唔同,今次依個有鳴門卷🍥、蟹柳、腸仔、洋蔥圈🧅等等😛薄批加滿滿餡料,口感豐富!❤️福.JUICY 牛肉芝士漢堡❤️ $118FUKU Cheese Burger漢堡包厚度足夠,餡料有牛肉漢堡扒、酸瓜、芝土、蕃茄、生菜🥬!牛肉漢堡扒肉感滿滿仲爆汁添🍔食嘅時候要雙手揸住,如果唔係會爆餡㗎!🫣旁邊仲有外脆內軟嘅黃金脆薯添!🤎特色朱古力🤎 $48 夏威夷果仁Macadamia Chocolate朱古力味道濃郁軟滑🍫夏威夷果仁香味十足,必飲!💚宇治抹茶鮮奶💚 $48Matcha Latte為咗拉花,要咗杯熱飲🤭抹茶味香而不澀,鮮奶比例較多,所以奶滑好香甜🍵餐廳環境真係好適合打卡,窗邊牆邊仲有大量玩味擺設😍好得意!部分飲品嗌2杯會平啲😙同朋友一人一杯就啱啦!
小小拉斯維加斯🎰
命運比薩
🧡算把啦,蒜茸包喎🧡 $40
It’s Just a Garlie Bread
未食先聞到好香嘅蒜蓉味,惹味又醒胃!脆卜卜多士有驚喜!😍
算把啦,蒜茸包喎
福.JUICY 牛肉芝士漢堡
福.JUICY 牛肉芝士漢堡
🤎特色朱古力🤎 $48 夏威夷果仁
Macadamia Chocolate
朱古力味道濃郁軟滑🍫夏威夷果仁香味十足,必飲!
特色朱古力
💚宇治抹茶鮮奶💚 $48
Matcha Latte
宇治抹茶鮮奶
餐廳環境真係好適合打卡,窗邊牆邊仲有大量玩味擺設😍好得意!部分飲品嗌2杯會平啲😙同朋友一人一杯就啱啦!BTW記得save post,方便向店員查詢有關餐點啦!
📍Little Vegas
📍銅鑼灣耀華街3號百樂中心25樓