🧡❤️💛露營燒和牛🔥有冇試過露營燒和牛?😆今次嚟到銅鑼灣露營燒宮崎和牛🏕️一入到餐廳真係有種露營感覺🥰以露營為主題嘅餐廳真係好少見,依度又大又溫馨,喺到燒肉肉都幾寫意!❣️賞月套餐❣️ $688/位依個套餐有刺身、前菜、炸物、野菜、豚肉、雞肉、宮崎和牛、推薦和牛、飯/麵、甜品、飲品,真係超豐富!上菜嘅時候好surprise😳用圓盤上,圍住嗰燒爐特別有feel!圓盤上就係有刺身、前菜、炸物、野菜!🩷刺身🩷有三文魚、北寄貝、帶子、吞拿魚腩等等😍最岀色緊係吞拿魚腩啦!吞拿魚腩油香又嫩!🧡炸物🧡有蝦蝦天婦羅🍤、炸魷魚🦑,配上餐廳特製醬汁,解膩又好食!❤️宮崎和牛❤️主角係宮崎和牛🤤五款和牛部分各有特色!宮崎和牛肉眼,肉味濃又易入口!宮崎和牛腹腩口感豐盈,入口會有好香和牛味!🥩燒嘅時候要注意時間同埋控制火候🤣因為和牛好搶火㗎!💜豚肉💜想食豚肉依度都有!黑豚梅頭同埋黑豚腩肉你哋鍾意食咩呢?黑豚梅頭啱晒鍾意肉感嘅朋友仔啦!🐽🤍壽喜燒🤍燒肉肉都唔夠?一於食埋壽喜燒!和牛壽喜燒又香又誘人,最後加入蔬菜🥬吸埋湯底精華!🖤飯/麵🖤食燒肉又點可以冇紫菜飯㗎?依度嘅紫菜飯同埋烏冬都好正!🍜💛甜品💛甜品係卷蛋,忌廉體軟滑細膩
🧡❤️💛
露營燒和牛🔥

❣️賞月套餐❣️ $688/位

露營燒和牛

🩷刺身🩷
刺身

🧡炸物🧡
有蝦蝦天婦羅🍤、炸魷魚🦑,配上餐廳特製醬汁,解膩又好食!
炸物

🖤飯/麵🖤
食燒肉又點可以冇紫菜飯㗎?依度嘅紫菜飯同埋烏冬都好正!🍜
紫菜飯

💛甜品💛
甜品係卷蛋,忌廉體軟滑細膩,甜甜嘅味道為是日晚餐畫上完美句號!
甜品

🩷白桃乳酸飲品🩷
食燒肉配乳酸飲品真係好夾!清爽嘅味道剛好解膩🍹
乳酸飲品

依間餐廳嘅主題好特別,以露營生活為主題,大至環境氣氛,小至餐具都有露營感覺,真係好有feel🏕️!依度仲有唔同選擇,下次食埋其他先!BTW記得save post,方便向店員查詢有關餐點啦❣️

📍露營生活
📍銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場4樓