2017-09-02
難得同朋友見面,咁就去搵間舒服cafe,就選擇左而一間,上網見到環境同啲嘢食都好靚,所以就諗住試吓啦,咁就book咗位八點鐘,咁其實裏面都唔算太大,所以都係book定位好啲。佢仲有一個室外嘅地方俾你飲野,嗰度影相都幾靚架。仲有好多書同埋game,大家可以同朋友一齊玩。咁我哋就揀咗一個套餐,一個套餐都好多嘢食架,咁大家如果諗唔到叫咩都可以叫而個,都幾抵食。是日沙律佢嘢食嘅份量係以人數去定,而個是日沙律,正啊😋係吞拿魚粟米長通粉,仲有蒜蓉包。勁大份啊,三個人份量,足料,抵讚既。👍👍香草蜜糖八爪肉腸甜甜地幾好食架,仲有小小沙律菜😻------------------------------法式酥皮螺幾特別的小食,感覺都吾錯意大利卡邦拿意粉首先但份量真的很多,一定夠飽飽,另外味道方面亦吾錯,好香濃忌廉芝士味,煙肉,蘑菇都好多。燒豬肋骨配薯條呢個呀係佢哋店嘅得奬菜式,分量都幾多下架,焼得啱啱好,配埋啲薯條好好食。泡芙甜品咁呢個呢每人兩粒,都好好食凍冰冰。蝴蝶夫人呢個甜甜地都OK嘅⋯⋯白色騎士裏面有香蕉,菠蘿,奶,呢個幾好飲架。奧利奧女神呢個係Oreo曲奇,好重嘅朱古力味。總括而言,價銭非常合理,
佢仲有一個室外嘅地方俾你飲野,嗰度影相都幾靚架。
仲有好多書同埋game,大家可以同朋友一齊玩。
是日沙律
香草蜜糖八爪肉腸
甜甜地幾好食架,仲有小小沙律菜😻
法式酥皮螺
幾特別的小食,感覺都吾錯
意大利卡邦拿意粉
燒豬肋骨配薯條
泡芙甜品
咁呢個呢每人兩粒,都好好食凍冰冰。
蝴蝶夫人
呢個甜甜地都OK嘅⋯⋯
白色騎士
裏面有香蕉,菠蘿,奶,呢個幾好飲架。
奧利奧女神
呢個係Oreo曲奇,好重嘅朱古力味。
總括而言,價銭非常合理,食物質素亦不錯,環境都好舒服,仲好靚添,老闆都好好人,好照顧客人嘅需要。
食物:8/10
環境:8/10