$398 任食a4和牛喎!見到有雜誌好積極咁推廣,又影到啲野食勁高質,性價比好高,就走去試下啦。去到 ,比啲勁多肥肉嘅牛,而且肯定唔會係和牛,係街市買個啲七十蚊磅肥牛都好過佢。最犀利係辣清酒煮蜆,係真係加一埋辣椒粉係啲清酒蜆到。之後睇到新聞話呢間野食到十幾人食物中毒,就知呢間野伏到冇人性。所以係到勸大家小心啲媒體咁積極咁報導一間食店。睇一間食店係點,我睇左佢啲差評係講咩先,睇佢一篇差評,好過睇十篇好評。而個啲差篇可能有真有假,咁就要自己分析下係啲人冇中生有,吹毛求疵定真有其事。同埋發覺宜家好多食店唔會追求食客再有第二次幫襯,只求呃左你黎食第一次,劏你一次就夠生存。畢竟香港有好多水魚,被報導誤導左。

• 飲品