2023-02-02
呢間🐟fish and 🍟chips 已經bookmark咗好耐🤩所有嘅食材都係100% British✨🇬🇧英國直送✨✨🐟Signature COD (12oz) + 🍟chips $198 (sauce $30 each)12oz炸鱈魚真係超大塊😆 足足夠三個女仔食嘅份量😳粉漿好薄~外皮亦炸得香脆✨啖啖魚肉好滿足👍🏼薯條係粗薯條外脆內軟✨配埋mushy peas,curry sauce or cravy 都好夾~ 🐷Battered Sausage $48其實熱狗腸即係豬肉腸~12吋分量十足🌟外皮亦係香脆~呢個我鍾意配🥫茄汁,酸酸甜甜會開胃啲😆🟡LILT $58所有汽水都係🇬🇧英國直送~呢個係🍋檸檬配🍍菠蘿味,口感清新☘️✨🟤BEN SHAWS BITTER SHANDY (<0.5% ALC) $58呢個有驚喜,甜甜地加少少🤏🏼酒精~絕對值得一試環境:4/5雖然係食英國特色美色,但適逢農曆新年,牆上貼咗好多新年嘅掛飾同🏮燈籠服務:4.1/5店員超級熱情😳係我哋諗緊有咩飲嘅時候直接show晒所有選擇俾我哋揀🙌🏼食物:4/5今次食嘅主要都係炸物~炸物真的十分不錯~值得一試🌟🌟R
🐷Battered Sausage $48
🟡LILT $58
呢個有驚喜,甜甜地加少少🤏🏼酒精~絕對值得一試
環境:4/5
服務:4.1/5