餐廳: 豚王 (V Point)
資訊:

2023-02-20 42 瀏覽
<豚王期間新限定🍅 蕃茄拉麵>🤩 呢間相信大家完全唔陌生, 但因為有太多新開拉麵店, 大家都把舊既遺忘了😏 但係佢永遠係我既最愛No. 1 拉麵店今次有期間限定味道, 正! 係我喜歡既蕃茄味道. 本身以為夾入拉麵唔知呢個配搭會唔會有d 奇怪. 😍但竟然係意想不到出奇地好夾, 好味道. 濃郁蕃茄湯, 再配上葱花, 蒜粒, 加上豚王幼身既硬麵底. 絕對令你想一試再想食, yummy!當然每次黎都會order 招牌餃子啦😋 皮薄多餡又juicy, 正! 食完碗拉麵梗係要order 番枝好fresh 又解渴既飲品~ 柚子汽水🤩 爽呀! 另外我都order 左枝豚王麥茶. 一直對茶類飲品普通既我, 覺得麥茶原來係幾好飲架! 大滿足的一餐.🍜店舖 : 豚王👍地址 : 銅鑼灣登龍街
<豚王期間新限定🍅 蕃茄拉麵>

🍜店舖 : 豚王