2007-03-13 6 瀏覽
都有睇過話呢間唔多好,不過舊年食又ok,所以其他地方無位,咪去咗! 8個人都幾狂食,比較好嘅有泰式拼盤,包括彈牙蝦餅,香葉燒雞咁,仲有係餐廳都整到嘅生蝦刺身,所以係好OK. 仲有好食嘅係燒羊扒,一人一隻,係嫩滑同入味. 之後仲有食唔辣嘅冬蔭公,酸酸地,總之唔掂,令人提唔起勁再添飲,都係第一次! 炒菜係完全無鑊氣,同唔冶味! 係屋企炒嘅好過佢!跟住明爐蒸魚係送嘅,不過不失啦.唔好嘅仲有菠蘿烚飯,係呀唔係炒架,d飯油都無滴,唔好話鑊氣啦! 而且無料嘅. 燒尤魚乏善足陳,唔香,乾爭爭;仲有青咖喱又係頂唔順,可以一d 都唔辣,太多椰汁,雞又鞋.南乳吊燒鷄已經唔係泰菜啦,除咗塊皮脆d之外,就無咩好. 其他食過嘅嘢無咩印象啦,問番人先記得,不寫也罷! 最後到甜品,無芋頭嘅紫色椰汁西米糕,所有顏色都差不多味! 我諗唔會再嚟.

南乳吊燒鷄已經唔係泰菜啦,除咗塊皮脆d之外,就無咩好.
其他食過嘅嘢無咩印象啦,問番人先記得,不寫也罷!
最後到甜品,無芋頭嘅紫色椰汁西米糕,所有顏色都差不多味!
我諗唔會再嚟.