2015-10-08 926 瀏覽
以加好興ge半熟tart!有同事以前曾經排隊排左好耐都買吾到,賣曬.今次再去排,6點幾排,排到8點幾排左粒半鐘終於買到!!!!!個包裝已經好靚好日系,紙盒同紙袋都好靚>///<打開入面,鐽仔都放得好整齊,個盒design得好好,拎走ge過程都吾會整亂整爛d tarts.同埋比起闊盒,我覺得高身窄盒係好拎好多,蛋糕盒比較大,方型,會一路行好易撞到.所以我鐘意佢衣個盒,好拎,又大方得體.入正題先,雖然個tart已經吾熱,不過咬落去依然係軟心!!好似豆腐花咁軟!!個芝士係偏酸的,好香的,口感係非常之滑滑!!個皮,真心好味.繼上編蛋糕食評我話個蛋糕底好硬好碎,今日就比我食到一個正ge底!!!佢係勁香!!勁香曲奇味.個質地係硬的,但一d都吾碎!!我食個時都冇跌到d碎成地都係!!如果好碎的話,其實好麻煩,因為一路食又要顧住d整污糟.一人一個其實係岩岩好,吾會太少又吾會太over.$20一個其實已經好抵試,如果買6個又有得平.值得一試,食過覺得好味可以再試.送禮自食都好~
以加好興ge半熟tart!
有同事以前曾經排隊排左好耐都買吾到,賣曬.
個包裝已經好靚好日系,紙盒同紙袋都好靚>///<
所以我鐘意佢衣個盒,好拎,又大方得體.
個芝士係偏酸的,好香的,口感係非常之滑滑!!
如果好碎的話,其實好麻煩,因為一路食又要顧住d整污糟.
一人一個其實係岩岩好,吾會太少又吾會太over.
$20一個其實已經好抵試,如果買6個又有得平.
值得一試,食過覺得好味可以再試.
送禮自食都好~

2015-10-06
90 分鐘 (外賣自取)
  • 半熟tart