2022-09-11
仲未有得去旅行,咁就去咗食番個韓國烤雞感受下先😂呢間goobnehk 有好多分店,我就去咗銅鑼灣V Point🙆🏻♀️環境好大,仲俾咗個落地環境嘅枱我哋坐,望住個景一邊食一邊同朋友傾下計,好chill ar❤️我哋2個人呀咗UFO芝士火鍋烤雞,一共有16件烤雞,可以任揀2️⃣款口味😍而烤雞味嘅選擇好多,分別果味醬油蒜香烤雞,三重芝士烤雞,甜辣烤雞,韓式BBQ醬烤雞 蜜糖香滑烤雞,火山烤雞,我就揀咗甜辣烤雞同韓式BBQ醬烤雞 😝😝兩款烤雞烤得好脆🥹🥹肉質好嫩滑,超juicy, 加埋甜辣醬,真係超好果,另外韓式BBQ醬烤雞都同樣好出色,本身以為咁多件,2個女仔食唔晒,點知好味到停唔到手,甜辣烤雞雖然有啲辣辣地,連我唔食得辣嘅都停唔到手呀🙆🏻♀️🙆🏻♀️💕芝士火鍋有3️⃣款芝士喺入面,慢煮溶佢,記得要一路攪拌🫣唔係會濃架,見到滿滿芝士,係好邪惡但真係好好食😋,啱晒芝士控呀💕香桃韓式米酒果汁配米酒唔錯,好解渴,不過就細杯咗啲💕鯊魚之淚,無酒精打卡必備,鯊魚造型好可愛,可以選擇有酒精或無酒精,我就飲無酒精,重點係大大杯,好爽
💕香桃韓式米酒
果汁配米酒唔錯,好解渴,不過就細杯咗啲
💕鯊魚之淚,無酒精