全部炸雞肉香脆,有肉汁,炸得嫩滑。啲炸雞凍咗都會好香脆,所以唔使擔心話凍咗就唔好食。特別留意啲炸雞好似拳頭咁大舊,千祈唔好嗌多啊,食唔晒浪費,都要收返每件$10㗎。兩個女仔去食叫咗一round 就冇再嗌,因為真係食唔落,太飽了。🍴炸雞全日放題 $156 (8/10) 另收加一 基本上每舊雞肉都係一樣香脆嫩滑,只係個醬汁唔同😆因為食唔到咁多件所以揀咗啲想食嘅試吓🤣有星星係特別推介。🍗濃蒜炸雞濃蒜,香濃蒜香,偏鹹香。⭐️🍗 黃金鹹蛋炸雞鹹蛋鹹香,香濃鹹蛋味。🍗 雙重芝士焗雞芝士焗雞,係有芝士粉甜甜地嘅,雞肉一啲都唔乾,有肉汁都嫩滑。⭐️🍗檸檬柚子炸雞柚子好香甜,柚子味都濃,甜膩少少,嗰種香甜係好好食。🍗黑糖炸雞黑糖炸雞係新出嘅,個味道都幾特別!黑糖係香甜嘅,都係香濃黑糖味,比較甜,好容易覺得舊雞好膩。⭐️🍗香草青檸炸雞青檸酸酸甜甜,比較開胃解。🍕 放題薄餅(是日款式熱帶風情)1份4塊Pizza 係厚底麵包pizza,茄汁底,上面都好多餡料有火腿,蘑菇,菠蘿,都幾豐富㗎,不過比較似麵包多啲啦。🍗 辣味炸雞辣炸雞少少辣,唔會太辣,係會食到嘅,鍾意食辣嘅話應該會幾鍾意。⭐️🍗蜜糖芥未香蔥炸雞蜜糖芥末,真

🍴炸雞全日放題 $156 (8/10) 另收加一

🍗濃蒜炸雞
濃蒜,香濃蒜香,偏鹹香。

⭐️🍗 黃金鹹蛋炸雞
鹹蛋鹹香,香濃鹹蛋味。

🍗 雙重芝士焗雞

⭐️🍗檸檬柚子炸雞
柚子好香甜,柚子味都濃,甜膩少少,嗰種香甜係好好食。

🍗黑糖炸雞

⭐️🍗香草青檸炸雞
青檸酸酸甜甜,比較開胃解。

🍕 放題薄餅(是日款式熱帶風情)1份4塊

🍗 辣味炸雞

⭐️🍗蜜糖芥未香蔥炸雞
蜜糖芥末,真係有好濃郁嘅攻鼻芥茉,再加少少甜嘅蜜糖,真心唔錯。

🍗 甜酸炸雞
甜酸炸雞酸酸甜甜,啱啱好,比較開胃啲。

推薦指數: 8/10
佢哋嘅炸雞不比出面食嘅韓式炸雞差,絕對係高質好食,仲有多款口味選擇,啱晒選擇困難嘅人啊😆我覺得呢個價錢抵食過去出面韓國餐廳食,任何嘅炸雞仲可以任食!