2023-06-27 47 瀏覽
松葉蟹肉飯配軟殻蟹,個個都點! 軟殼蟹都幾大隻下,脆口又啖啖肉。白飯配有溫泉蛋、松葉蟹肉、青瓜絲、飛魚籽、香蔥等,撈埋一齊愈食愈好味,唔膩。 手打安格斯牛肉漢堡,熱辣辣既包,烤過既包面非常香脆,牛肉漢堡有香濃既牛味除左夾住cheese之外仲有煙肉,好有油香同惹味,整體個包都幾大個漢堡亦厚,個粗薯條都非常不錯。蒜香柚子雞翼,雞翼D肉質超juicy,外皮香脆每隻都沾有清甜既柚子醬,非常鮮美清香。芝麻綠茶批,脆脆既餅底上塗上香濃既芝麻醬,然後再有creamy既綠茶mousse,非常有茶味,唔會太甜。黎到一定要試下佢地既咖啡,iced caramel latte 好味! 鍾意佢地用一粒大冰等佢係杯中慢慢溶化,飲到尾依然香濃。hot Uji Matcha Latte ($54) ,奶同茶既比例好fit,飲完感覺晚上會好好訓。幾鍾意佢既vintage 格局,雖然都多人食,但坐得好舒服空間感夠,可以靜靜地chat 下。