行維園年宵前係銅鑼灣食埋野先,揀左呢間Bokmark左一段時間既ZIP ZIP,鍾意佢好多得意、有意思既擺設、Poster,每個角落都好打卡!打卡餐廳食物質素又伏唔伏呢🤨我覺得食物又唔錯喎,特別鍾意佢既飲品😛😍小食手撕雞,有3款醬料可以揀,我哋要左山葵明太子醬,佢仲落左蟹柳絲、蟹籽,口感豐富仲有個名好長既慢煮二萬八千八百秒蜜汁香茅豬頸肉 28888,其實姐係豬頸肉🤣表面燒到脆脆地都幾好食!最後叫左個Pizza 以為⋯食緊⋯片皮鴨比薩🍕都幾得意,真係十足片皮鴨,有鴨肉、甜酸醬、青瓜、京蔥,同Pizza底既芝士味都夾喎,大家都可以試下🤣好鐘意飲品既「豆漿加豆腐加豆腐雪糕加芝麻沙冰」,芝麻味好夠🖤仲食到豆腐同豆腐雪糕,飲完呢杯都幾飽肚架!另一杯話梅柚子梳打都好好飲🍹係鹹鹹甜甜咁架,呢個combination都幾好😌🔸手撕雞配山葵明太子醬🔸慢煮二萬八千八百秒蜜汁香茅豬頸肉 28888🔸以為⋯食緊⋯片皮鴨比薩🔸豆漿加豆腐加豆腐雪糕加芝麻沙冰🔸話梅柚子梳打🔸是日甜品 Tiramisu

🔸手撕雞配山葵明太子醬
🔸慢煮二萬八千八百秒蜜汁香茅豬頸肉 28888