2021-09-06
💕個日都幾多人去食,但我地都係等左大約20-25分鐘就入到🤪-我地叫左2個toast,可以揀country bread/ciabatta😆一款係煙三文魚、牛油果🥑同cream cheese;一款係parma ham同炒蛋😚兩個都好足料!絕對係好夠飽又好好味😋雜菜沙律都好fresh🥗呢度仲有幾款唔同既配搭,好想下次再黎試埋呀😍~-✨Hojicha cheesecake呢個食落幾重芝士味,所以都有啲膩🤣焙茶味都有但比較淡可以濃返少少😆~不過朋友話食過柚子好味啲,大家可以試下柚子haha😛-✨Black sesame latte☕️✨Earl grey chocolate☕️拉花整得好靚😍而且兩杯都好香,一黎已經聞到芝麻同伯爵茶香😝飲落都幾夠濃!好鍾意杯朱古力,伯爵茶味同朱古力🍫味都幾出之餘,又唔會比其中一隻味蓋過左👍🏻
✨Hojicha cheesecake
✨Black sesame latte☕️