餐廳: Luca
資訊:

2013-12-27 6646 瀏覽
本來一家人唸住去大尾督食泰國嘢,點知等位要等幾十個,之前聽朋友講隔離有間吾錯嘅意大利餐廳,於是轉移陣地 ,一入去感覺好好,我地坐露天,好凍好凍,但係隔離有暖爐,感覺都幾好,左睇又睇餐牌,由我發板法國生蠔呢個牛尾好正,佢本身係牛尾意粉,可以收两個價錢做一份凈牛尾,貴係貴,但好食密糖雞翼一般藍青口海鮮墨魚面簿pizza甜品,吾多鍾意食甜嘢嘅我都覺得好食整體上今晚嘅晚飯一家人都食得好開心,待應又熱情又醒目,呢間意大利餐廳會再嚟,全家都讚好!

法國生蠔

密糖雞翼一般

藍青口

海鮮墨魚面

簿pizza

甜品,吾多鍾意食甜嘢嘅我都覺得好食