招聘中
4天前
4天前
25天前
餐廳: 譚仔三哥米線 (吉祥樓)
資訊:

2015-07-26 464 瀏覽
是日 不定時落雨, 7點左右又到晚餐時候,表哥表姐話想食譚仔,於是我帶佢地去食呢間人少的譚仔三哥,因我比較鍾情三哥,而且呢間三哥就在我家小巴站附近,食飽方便搭車丫嘛🙊🙊一坐低 我牌都唔洗睇就叫左煳辣湯底 炸醬墨丸米線我喜歡呢個湯底 呢種好似係胡椒粉既味 湯底好香想加辣都可加辣不過我今次冇加辣😋😋 呢個煳辣係我次次食三哥都會叫既湯底 三哥米線比較林 我就係喜歡呢個口感✌️幾個人一齊食 仲可以叫例牌會叫既小食其實係我必食架就算一個人都會叫晒佢地最多叫小土 小米線 務求咩都食到丫嘛三哥既尖椒皮蛋大人細路都食到因為佢係唔辣架雖然望落去係有辣油但佢絕對唔食得辣既人都食到我每次同唔食得辣既朋友去食 都會推介佢地去食架總知 一句講晒 食譚仔一定要搵三哥✌️

一坐低 我牌都唔洗睇就叫左煳辣湯底 炸醬墨丸米線

我喜歡呢個湯底 呢種好似係胡椒粉既味 湯底好香