餐廳: John Choy Cafe. 2015
資訊:

呢間已經唔係第一次幫襯佢有好多款唔同既咖啡豆,有成40款可以選擇!就連奶泡咖啡都有12款口味而我⋯如果見到有玫瑰味,一定唔會錯過唔係間間cafe 有Rose latte 架⋯ ☕️熱玫瑰味奶泡咖啡$40 👍大家有睇黑白大廚🎬既都知啦,飲前要👃🏻聞一聞嘩!聞落果陣玫瑰香,就好似面前有支玫瑰🌹咁第一啖係滿滿既奶泡,意外地滲住玫瑰味,少少但唔會過分既甜味⋯好治療🫧到咖啡啦,飲落唔係好重玫瑰味,但after taste 好濃烈,而甜味低過奶泡,反而平衡返🍽️非一般三文治(餐肉拼芝士)$40 👍朋友居然叫三文治🥪⋯心諗一定好普通朋友堅持叫我一定要試試點知⋯有驚喜🤩(所以最後一舊先影相,本身有4舊架)麵包烘得鬆脆但唔乾每一舊都充滿餡料,份量足普通既餐肉&芝士,又意外地夾如果早餐/小食黎講一流總結:可以再幫襯
呢間已經唔係第一次幫襯
佢有好多款唔同既咖啡豆,有成40款可以選擇!
就連奶泡咖啡都有12款口味
而我⋯如果見到有玫瑰味,一定唔會錯過
唔係間間cafe 有Rose latte 架⋯

☕️熱玫瑰味奶泡咖啡$40 👍
大家有睇黑白大廚🎬既都知啦,飲前要👃🏻聞一聞
嘩!聞落果陣玫瑰香,就好似面前有支玫瑰🌹咁

🍽️非一般三文治(餐肉拼芝士)$40 👍
朋友居然叫三文治🥪⋯心諗一定好普通
朋友堅持叫我一定要試試
點知⋯有驚喜🤩(所以最後一舊先影相,本身有4舊架)
麵包烘得鬆脆但唔乾
每一舊都充滿餡料,份量足
普通既餐肉&芝士,又意外地夾
如果早餐/小食黎講一流

總結:可以再幫襯