餐廳: 八月花 (東薈城名店倉)
資訊:

餐廳: 八月花 (東薈城名店倉)
資訊:

2020-05-06 851 瀏覽
呢間野嘅裝修幾好,由於限聚令我哋八個人只好分兩張枱飲茶,一嚟到個部長係咁Sell你飲佢嗰啲貴價茶,大約$50一位茶錢,八個人咪要$400未計+1(淨茶錢),我話唔使啦我哋食啲嘢就走㗎啦,之後佢逐個逐個問,唔知係咪有得分㗎呢?蹉跎左一段時間之後佢終於肯走,我哋開始畫點心紙,畫完之後舉手超過10分鐘都冇人理我哋,但隔離前面前幾枱有職員幫其他客人影相的,亦都有好幾個員工經過但係都視而不見,跟住有一個好似經理嘅物體走咗過嚟幫我哋落單,把我們兩張枱的單都掉轉了,只不過係兩張枱啫都搞成咁,之後大家都知會發生咩事啦,就係上菜嗰陣時大兜亂囉!豉汁蒸鳳爪四十幾蚊佢話賣晒,只有鮑汁鳳爪九十幾蚊,唔緊要咁咪要鮑汁鳳爪囉,結果冇味賣相極差!其他嗰啲嘢食可以接受啦,如果咁嘅價錢冇咁嘅質素點得啊
鮑汁鳳爪