2008-12-16
同媽媽去食晏,本身媽媽想去小南國,不過太多人等位,所以轉去pokka餐牌的食物樣樣都好似好吸引咁,好想試牛肉稻庭,個汁好似好好味咁,最後見到隔離檯叫鐵板set lunch,終於忍唔住結果都叫左一個!媽媽就要牛油果焗海鮮飯!個鐵板一上檯都係好熱的,侍應哥哥好好人,叫我用紙掩住,又問我使唔使反埋個扒,豬肉呢d要熟d,咁唔該佢幫我反埋啦,反完之後又會主動同我介紹d汁,服務好好!個扒好味呀,無咩點「la」過,都幾有豬味,但又唔會un,尤其是有脂肪的邊位有少少「火農」,又香又稔,好好味!d汁都好夾!佢個青椒蘿蔔酸汁好好,又唔會太酸,又清清地,調起豬扒個味!伴邊芽菜都好好食!我一定會再黎呀!下次試下其他野食!不過可能又會比佢鐵板d汁吸引左去食鐵板!