2024-11-14
最近銅鑼灣新開咗間高級日本料理放題店‼️開張期間仲有九折優惠 午市長者尊享 88折優惠😙小店嚴選每日特色海產、頂級刺身及壽司 多款日式佳餚 出邊自助區已經好多嘢食拎😍 自助區有小龍蝦,麻辣雞煲、酸菜魚等中式菜品 仲有哈根達斯雪糕任食🫶🏻-乾淨闊落 質素唔錯😍刺身壽司可以用QR code落單🙈唔好以為放題質素比啲普通貨色你 每一款都好高質 味道都唔差💯上菜速度都幾快👏🏻-見到每一台都有叫刺身 我地叫左甜蝦、虎蝦、三文魚、油甘魚、帶子、劍魚 仲有長腳蟹腳 好新鮮肥美 無雪味 最貼心係下面鋪滿碎冰 唔會怕變壞 三文魚比普通嘅放題店更加好食 厚切之餘仲有三文魚腩 食落啖啖肉 有油脂感 -芝麻雞翼真係必食 外脆內軟 雞翼加上芝麻勁香口🤤 即叫即炸熱辣辣!啲油必晒出泥😍比目魚西京燒好味 個皮好脆 食落啖啖肉 仲配埋沙律醬 好出色惹味🙈雖然放題唔應該叫啲好飽肚既野 但係我亦都叫咗個壽喜燒😍好有驚喜!湯底好甜好濃郁 再加埋半熟雞蛋、牛肉、豆腐同娃娃菜 食唔停口😍除咗呢啲之外 仲有清酒煮蜆、燒鰻魚、酥炸生蠔、扇貝、羊架、炸蝦天婦羅 全部都即叫即整 有多達70幾款選擇🥰