2024-11-05
銅鑼灣板神係一間以豪華日本風格為主題嘅餐廳,提供精緻嘅鐵板燒,環境同服務都好高level。餐廳嘅裝潢好有日本風情🇯🇵,木質家具配合柔和燈光,營造出高雅又舒適嘅氛圍。每個細節都好講究,感覺好似身處東京嘅高級餐廳。🗼服務質量真係唔錯,服務員著住和服,態度親切又專業。佢哋對菜單好了解,仲可以根據客人嘅口味推薦合適嘅菜品。不過,有時候用餐時間會比較長,等菜嘅時間可能會拖延,建議有急事嘅朋友要提前講清楚。⏰餐廳嘅廚師專業,擁有豐富嘅經驗同烹飪技術。每道菜都展現出廚師對食材嘅尊重,佢哋對味道嘅精準都把握得好好。無論係刺身嘅切工定係燒肉嘅火候,廚師都能做到一絲不苟,確保每位食客都能享受到最佳嘅口感。 呢度嘅刺身用最新鮮嘅海鮮,色澤鮮艷,切工精湛。每一口都感受到海洋嘅鮮甜,特別適合鍾意食海鮮嘅朋友。 🥩招牌和牛肉質柔嫩,油花分布均勻,燒完之後香氣四溢。搭配特製醬汁,真係一口接一口,停唔到手。🦞 燒鮑魚與龍蝦,鮑魚燒到外焦里嫩,肉質鮮美,配上獨特嘅醬汁,味道真係一流。龍蝦處理得好好,肉質鮮甜,口感滑嫩,食完讓人回味無窮。雖然價格偏高,但考慮到食材嘅質素同用餐環境,真係值得。呢間餐廳好適合慶祝特別場合
雖然價格偏高,但考慮到食材嘅質素同用餐環境,真係值得。呢間餐廳好適合慶祝特別場合或者商務會議