2023-08-17
百樂中心出名多餐廳,每逢食飯時間樓下等𨋢條隊都超誇張🤣晚餐時段分兩轉八點前同八點後~呢間cafe座位有限,記住要book定位丫!見到有幾組客人冇book位所以冇得食🥲🥲店員好勤快又有禮貌👍🏼主食加$48可以轉套餐,可享有迷你樱花濃蝦湯+精選甜品+檸檬茶/美式咖啡🦞迷你樱花濃蝦湯迷你嘅份量係普通餐湯嘅一半左右,餐湯好夠熱🔥質感濃厚creamy,龍蝦味濃郁~仲有少少櫻花蝦碎增加口感😋🐮關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯關西風有少少似壽喜燒,所以燒牛肉係甜甜地😝份量仲好多👍🏼另外意大利飯加咗芝士,有少少拉絲效果,仲好rich! 最重要係配合埋佢上面嘅蔥一齊食,超香口🍝椰香冬陰功海鮮意大利粉雖然唔係好食到嘢汁嘅味道,但係真係好惹味!佢加咗啲蕃茄落去煮,酸辣酸辣咁好開胃!而且配料都好豐富,有蝦、青口、蜆、迷你帶子等😚🍰日式芝士蛋糕 / 抹茶芝士蛋糕一上甜品已經覺得好似置身喺韓國Cafe入邊咁😙賣相好靚😍兩款都係日式芝士蛋糕所以口感上會比美式芝士蛋糕light✨作為飯後甜品剛剛好~抹茶嗰款會帶微微抹茶味🍵🍹凍檸檬茶非常有驚喜嘅凍檸茶😳 好fresh夠凍又解渴!佢底加咗少少柚子蜜,微甜又清新🍀☕️Iced A
🦞迷你樱花濃蝦湯
🐮關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯
🍝椰香冬陰功海鮮意大利粉
🍰日式芝士蛋糕 / 抹茶芝士蛋糕
🍹凍檸檬茶
☕️Iced Americano
無糖加咖啡香,好適合配蛋糕🍰
推介指數: ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
餐廳環境:⚡️⚡️⚡️⚡️