2025-02-06 696 瀏覽
🥢刺身拼盤,嚟到嘅時候仲有乾冰嘅效果!非常適合打卡!我哋叫咗幾種唔同嘅魚類,再加埋赤蝦!三文魚腩非常好食,而且食得出非常新鮮,亦都冇腥味!希靈魚亦都唔錯!我同朋友都非常鍾意食佢嘅赤蝦,好新鮮大大隻. 食落去嘅時候覺得非常鮮味,淨係食呢一樣都回本!真係好!🥢我哋仲加咗升級刺身!有另一個海鮮嘅拼盤!有譏笑鮑魚長腳蟹馬刀貝仲有魚子醬.!魚子醬都非常好食,鹹鹹地我幾鍾意呢一個口感!馬刀貝亦都非常爽脆加埋少少芥辣嘅效果,令到佢嘅味道更加突出!鮑魚就非常大隻,而且厚身非常有口感!鍾意食鮑魚嘅朋友不能夠錯過!長腳蟹亦都非常好食,肉身非常好!唔會話好腥!整體刺身嘅質素非常好,淨係食頭盤都好飽!正!🍺加咗呢一個升級之後仲可以任飲出邊嘅啤酒!有兩款唔同嘅生啤酒我就選擇咗1664!充滿果香甜甜地非常好飲!🥘熟食方面餐廳係屬於偏向泰式嘅方向!鍾意食佢嘅燒羊腩!第一次係識到呢一個方法烹調嘅羊腩!外身脆脆地幾好食!忍唔住叫多咗幾次!🥘另外都有叫佢嘅串燒,燒帶子亦都非常好食,由於係即刻叫即刻做嘅關係,所以都係熱辣辣!再加埋少少蒜蓉同埋香蔥,令到成個口感更加好食!我都叫咗炒大硯,非常有鑊氣同埋有風味,大大隻硯,非常好

🥘另外都有叫佢嘅串燒,燒帶子亦都非常好食,由於係即刻叫即刻做嘅關係,所以都係熱辣辣!再加埋少少蒜蓉同埋香蔥,令到成個口感更加好食!我都叫咗炒大硯,非常有鑊氣同埋有風味,大大隻硯,非常好味!

🥤除咗啤酒之外,亦都有好多種唔同款式嘅飲品,我就應該飲咗韓國嘅芒果汁!都覺得唔錯!

🍦雪糕就主打香港品牌有好多種唔同嘅味道,亦都有韓國榴槤雪條
  • 海膽帶子
  • 刺身