2024-12-12
平日都想同朋友chill下~好難得今日想飲啤酒🍻所以朋友又帶我去覓食啦🧏🏻♀️1️⃣芝士蛋奄列這個組合必定好味😋師傅即場整,芝士仲係流心拉絲😍香濃的蛋味及芝士~口感軟乎乎真不錯👍🏻2️⃣日本白粟米勁勁甜~中意吃粟米的你不要錯過3️⃣芫茜炒豚肉超驚喜的一道菜~完全沒想過炒熟的芫茜係好食!完全冇草腥味😹配上一齊炒的豚肉,好惹味!4️⃣唐揚河蝦最佳下酒菜🍺新鮮即炸🔥口感脆卜卜~食到們不下來😆5️⃣比目魚沙律比目魚含有豐富的魚油,輕煎過味道更突出,有入口即溶的感覺,碗上新鮮的沙律菜可解油膩🫶🏻6️⃣A5和牛脂炒飯超大份量😆目測應該有三碗飯~炒飯炒得粒粒分明,好香和牛味~可惜是冇咩肉🥹🥹7️⃣鐵板活北寄貝味道鮮甜且爽口8️⃣北海道魷魚柳9️⃣明太子御好燒身為明太子愛好者必叫~本身都好中意食大板燒😆再配上明太子的咸香增添惹味,配啤酒一流🍻🔟朱古力炸彈口感軟糯,令我想起炸湯圓😹朱古力不甜不膩剛剛好👍🏻
1️⃣芝士蛋奄列
味道鮮甜且爽口
8️⃣北海道魷魚柳
9️⃣明太子御好燒
🔟朱古力炸彈
口感軟糯,令我想起炸湯圓😹朱古力不甜不膩剛剛好👍🏻