2024-06-21
<銅鑼灣高質韓式居酒屋>🤩位於銅鑼灣這間韓式居酒屋, 裝修華麗, 特式得來別有風格, 而且亦私隱度高, 令你有彷如置身於韓國當地的感覺.😍今次order 左 <Date with Korea set> {$1095}😋~ 頭盤分別有<醬油帶子紫菜> & <醬油蝦>😋~ 好新鮮好好味, 而且蝦亦十分鮮甜.小食分別有<首爾蒸餃>, <韓式甜辣炸雞> & <海鮮煎葱餅>😋 ~ 蒸餃內有泡菜, 十分開胃. 炸雞分量多, 甜辣味道恰當, 正! 煎餅亦十分足料, 超級多海鮮配料, 大滿足.主菜方面有<首爾牛肉鍋> & <辣韓國五花肉>😋~ 牛肉鍋超級好味, 重牛肉味, 好有口感. 而微辣既五花肉, 同包埋菜一齊食, 更加惹味.除食物外, 餐亦包括有兩杯cocktail 🤩 靚靚好啱打卡 & 易入口, 正呀👍絕對值得encore 再食的一間超正韓國餐廳.🍲餐廳: SUL JIB @suljibb🍄地址: 銅鑼灣時代廣場13樓1302號舖
絕對值得encore 再食的一間超正韓國餐廳.
🍲餐廳: SUL JIB @suljibb
🍄地址: 銅鑼灣時代廣場13樓1302號舖