2024-03-18 79 瀏覽
難得一班朋友想去長洲行bb山,行完山順便搵間咖啡店坐下,喺openrice睇到依間啲相幾靚所以過去試下。未入到去喺門口已經畀隻大啤啤吸引咗,風格有啲小清新睇得出店主用心裝修,牆上面好多關於愛情的小句,最重要仲有一段聖經關於愛嘅, 超正!店主話佢呢間咖啡店係以愛為主題,所以先有咁多唔同嘅愛情金句。除咗裝修正之外嘢飲都好正,我哋叫咗一杯桂花latte一杯ice mocha,一杯店長特調,長洲大炸蛋,仲有tiramisu。桂花latte好好飲輕輕嘅桂花味,唔會太甜。ice mocha做嘅裝飾超靚,味到都好飲。長洲大炸彈佢切到好似朵花咁好好睇。tiramisu一定要試,真係超好食超好食超好食!重要嘅事要講三次。整體食物裝修服務都五粒星,一定會再去.難得香港仲有依啲用心經營嘅小店,加油加油。
桂花latte好好飲輕輕嘅桂花味,唔會太甜。
ice mocha做嘅裝飾超靚,味到都好飲。
長洲大炸彈佢切到好似朵花咁好好睇。
整體食物裝修服務都五粒星,一定會再去.
難得香港仲有依啲用心經營嘅小店,加油加油。