2004-08-23 111 瀏覽
因為黎開呢間食,所以就做左呢間利苑第一個食評家~XD最值得一讚既係service好好~好細心~~會成日suggest有d乜好食~~(可能我成日去既關係啦)~~*如果係飲茶既話~我就鍾意食果度既蘿蔔絲酥餅,叉燒包,煎腸粉~~比其他酒樓好食~~夜晚食飯的話,次次黎都必叫湯(需預訂),出名豬肺湯,抑或其他既老火湯,都係非常之好飲~冇味精,唔會口渴~野食當然係有水準啦,心水係有:燒豬(d皮激脆),叉燒,花膠&鵝掌,臘味飯,炸蠔,煎大蝦(後兩者係必食既)~~*甜品食過揚枝甘露,擂沙湯圓,呢度好出名杏仁茶,不過我一向都唔鍾意飲(似藥水味),我屋企人就好鍾意喇,有次仲食過用南瓜整既甜品~都非常之好食我會繼續捧場~如果突然間心血來潮,想食d好食既點心,我覺得呢度係唔錯架~
因為黎開呢間食,所以就做左呢間利苑第一個食評家~XD