2023-07-30
D2 Place嘅捌捌陸,人氣極旺,長期都有條隊輪候!食店上菜效率頗高,流轉亦快,唔洗等太耐!食物飲品質素頗高,價錢相宜,做到價廉物美!八川綠茶 $28 加椰果 $6風味獨特嘅台灣綠茶,帶一點點茉莉花嘅清幽,加埋甜美嘅椰果,都真係幾正!捌捌陸水果茶 $48由橙、百香果、火龍果、蘋果等鮮果製作,酸爽怡人,消暑一流!黑糖珍珠鮮奶 $38又香又濃又甜又滑,都幾邪惡!台灣啤酒 - 白葡萄味 $28有多款口味選擇,白葡萄味香甜,係微醺嘅感覺!台式滷水拼盤 $78有齊牛肉麵嘅皇牌牛三寶 - 牛筋、牛𦟌、牛肚,仲有豬手同埋豆腐!牛三寶嘅牛筋軟糯入味,入口即化!牛𦟌軟腍可口!牛肚、豬手、豆腐同樣出色!酥炸花枝丸 $38花枝丸紫菜湯 $48台灣嘅花枝丸爽彈+鮮甜,令人欲罷不能!炸有炸嘅香口,湯品仲要有埋肉碎,多咗一份肉甜,特別好飲!地道台灣腸 $38台式鹽酥雞 $58兩款經典嘅台灣小食,台灣腸夾生蒜片點解可以咁好食,仲一啲都唔會嗆!而鹽酥雞就香酥可口!
八川綠茶 $28 加椰果 $6
捌捌陸水果茶 $48
由橙、百香果、火龍果、蘋果等鮮果製作,酸爽怡人,消暑一流!
黑糖珍珠鮮奶 $38
又香又濃又甜又滑,都幾邪惡!
台灣啤酒 - 白葡萄味 $28
有多款口味選擇,白葡萄味香甜,係微醺嘅感覺!
台式滷水拼盤 $78
酥炸花枝丸 $38