2022-08-25
홍콩 훠궈+꼬치 무한리필❤️中文在下面👇🏻동생집 놀러가서 동네에 인기 식당 갔다왔어. 음식선택을 다양하게 있지만 내장을 메인이다 ㅎ 그래서 내장을 좋아하시분을 가볼만하다.음식분만 아니라 음료수까지 무한리필이다.小朋友先做選擇,我全都要!😂😂我今次揀咗係長沙灣嘅雞煲/火鍋+燒烤任食放題!係,唔只火鍋加燒烤,仲要任食🤣💕呢個餐廳主要分兩個餐,貴餐會有多啲海鮮。而我今日就揀左貴餐試!呢到嘅食物選擇好多,可以自助或寫單。除咗有燒烤料同火鍋料,店內仲會有啲小食俾客人揀,而且飲品都係任拎!燒烤料同火鍋料方面,就同平時出面既放題差唔多,選擇好多👍🏻我最鐘意係墨魚滑,脆肉鯇同豬潤!💕雞串都唔錯,而且牛肉都唔會好求其👍🏻。另外,花膠湯都唔錯,好足料❤️餐廳會建議先飲湯後打邊爐!總之就好滿足,一次滿足兩個願望!留意喇!!!WhatsApp同電話訂位嘅話會有手切牛一碟❤️
음식분만 아니라 음료수까지 무한리필이다.