☕ 𝕱𝖔𝖑𝖑𝖔𝖜最近好多人都同我講長沙灣深水埗個頭開咗好多高質餐廳😗行開長沙灣約朋友見到裡面環境幾好,我就呢次去左Follow入去試下😌裡面唔算好大 燈光裝飾超好睇🌸坐得都好舒服同隔離抬都隔得夠開~選擇困難症當然直接2人set dinner二人套餐$488)😌❤ 🥗 凱撒沙律同餐湯沙律好新鮮而且大大碟😝🥓2個人食好夠餐湯真材實料食到超多洋蔥蘿蔔🧅🥕 🍳意大利雲吞大大粒而且夠味唔會太軟💘個番茄sauce唔係罐頭味酸酸甜甜好開胃🍅🍴 🍖燒豬鞍扒配薯菜 🌠🌠🌠🌠🌠 上碟立即心心眼😍擺盤超高質好有心豬鞍扒煮得啱啱好勁juicy,輕鬆切開入口好軟🥰💓(而且唔會係帶粉紅色個款,可以安心食😚)覺得個調味剛好唔會死鹹👍🏻 🍝香煎大蝦龍蝦汁闊條麵朋友大讚呢個意粉🤤成條大蝦上碟之餘,個sauce係好香濃龍蝦味,而且闊條麵好掛汁,滿足!🥳✔ 食完個Main真係超飽勁滿足😝🍵紫薯鮮奶 🍵焙茶鮮奶2款latte都有奶泡層立即打卡able🙌🏻個杯都好靚😍💓紫薯鮮奶紫薯個味好出 好飲😌↗️焙茶可以少糖,啱曬減肥人士😆 食物:🌠🌠🌠🌠🌠環境:🎇🎇🎇🎇🎇服務:🎆🎆🎆🎆🎆整體:💗💗💗💗💗/5 呢間真心係選擇天堂,Main意
☕ 𝕱𝖔𝖑𝖑𝖔𝖜

食物:🌠🌠🌠🌠🌠
環境:🎇🎇🎇🎇🎇
服務:🎆🎆🎆🎆🎆
整體:💗💗💗💗💗/5

呢間真心係選擇天堂,Main意粉野飲好多款😍✔同唔同朋友定期去打卡慶祝完全無難度‼️‼️值得一試

#hkfoodie #hkfoodies #hklifestyle #hklifestyleblogger #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfood #hkhealthyfoodblogger #hkgirl #healthyblogger #長沙灣美食 #食好西 #setdinner #pasta #相機食先 #九龍區美食 #紫薯鮮奶 #latte #西餐

意大利雲吞
紫薯鮮奶