2022-09-03
哩間係上上個𝚙𝚘𝚜𝚝介紹既𝚌𝚊𝚏𝚎隔離🫢真係行幾步就到🤣上次去完上間就順便試埋哩間✨呢間咖啡店以涼茶為主題,真係夠曬特別😆小編食開辣野所以成日燥底要飲涼茶🥹哩間真係啱曬我👍🏻因為啱啱食飽,所以就淨係試左佢既咖啡同小食,見到佢𝚖𝚎𝚗𝚞仲有定食同烏冬,大家去到都可以試下🤭好似都唔錯𝚋𝚝𝚠哩間店員好友善🥹💕🥃雞蛋花接骨木花啡湯力$𝟺𝟿店員建議先飲最上層的雞蛋花再撈勻,感受下個香味先✨但係我就冇飲出任何特別既味🤣反而係攪勻之後飲到好香既接骨木花味🌼花味甜甜地,再配搭湯力的苦澀,又有層次感又清新!推薦🥰🥃凍山渣酸梅湯力$𝟺𝟿呢杯有驚喜✨大家可以先感受一下湯力既味道,之後落埋朵花酸味更加出✨推薦俾鐘意飲酸味既大家🥰🥐淮山薏仁 • 豆腐雪糕窩夫$𝟼𝟾牛角包外脆内鬆軟,加埋豆腐雪糕🍨冷熱交融🥰面頭既薏仁可以增加口感~不過我覺得哩個價錢得一塊窩夫有𝚍貴🫢唔係一定要叫
𝚋𝚝𝚠哩間店員好友善🥹💕
🥃雞蛋花接骨木花啡湯力$𝟺𝟿