2022-10-25 17 瀏覽
*✲゚*。☕️長沙灣涼茶主題cafe 🌿 蘭王八丁豚肉意粉上面深橘黃色嘅蛋黃好吸引😍意粉仲配左啲肉碎同木魚絲 感覺好似健康版carbonara😝玉子三文治即叫即整 玉子超厚身 麵包上面仲有cafe 個logo架😆
如果麵包係微微烘底會更加好😛兩杯飲品嘅陶瓷杯都似係Handmade 嘅幾靚😍 飲完發現杯底仲有唔同嘅字 好得意😆其實我本身都唔知火麻仁係咩味 但見佢有護肝明目 提升腸道功能 改善失眠好多好處 好健康咁所以就試吓火麻仁拿鐵🤣
睇個樣灰灰地色有啲驚唔好飲 點知飲落去都唔錯 好似黑芝麻燕麥奶嘅味道 又唔會太甜👍🏻Latte都幾好🙆🏻‍♀️本身仲想試埋甜品 但係要2點後先供應🙈整體食物飲品質素都幾好 而且環境都好舒服😌-✨ 蘭王八丁豚肉意粉 ($98)✨ 玉子三文治 ($53)✨ 火麻仁拿鐵 ($55)✨ Latte ($39)-📍 南本草 @southherballab
荔枝角福榮街538號喜遇地下1號舖-#cafefoodsnap_LaiChiKok#cafefoodsnap_CheungShaWan#cafefoodsnap_cafe
*✲゚*。☕️

飲完發現杯底仲有唔同嘅字 好得意😆

Latte都幾好🙆🏻‍♀️

本身仲想試埋甜品 但係要2點後先供應🙈
整體食物飲品質素都幾好 而且環境都好舒服😌
✨ 蘭王八丁豚肉意粉 ($98)
✨ 玉子三文治 ($53)
✨ 火麻仁拿鐵 ($55)
✨ Latte ($39)
📍 南本草 @southherballab

荔枝角福榮街538號喜遇地下1號舖