2024-01-03
[✨長沙灣羅粉世家·有水準地道江西米粉🥢]#羅粉世家 #長沙灣 🥢土雞蛋炒肉碎拌粉 + 黑蒜肉餅瓦罐湯 $58好大碗,份量同用料都好足,有炒蛋、肉碎和青椒等,好香口!粉條口感有咬勁,醬汁微辣油香十足,好好食!肉餅湯係用小瓦罐另上嘅,入口好淳濃,唔錯👍🏻🥢香滷雞腿拌粉 $52粉條同醬汁感覺都係一樣嘅,但就配左隻啖啖肉嘅雞腿,口感細嫩有嚼頭💯🍹檸樂 跟餐+ $13大大杯嘅檸樂,大滿足😊————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結新開餐廳主打江西米粉,另外仲有好多地道小食供應,價錢親民!環境方面,裝修好寬敞舒適,店員都好好服務,推薦🥰💗📍羅粉世家 (長沙灣)🏠長沙灣青山道271號地舖#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #長沙灣 #長沙灣美食 #長沙灣好去處 #長沙灣食好西 #長沙灣餐廳 #羅粉世家
#羅粉世家 #長沙灣
🥢土雞蛋炒肉碎拌粉 + 黑蒜肉餅瓦罐湯 $58
🥢香滷雞腿拌粉 $52
🍹檸樂 跟餐+ $13
大大杯嘅檸樂,大滿足😊
————————♡♡♡♡♡♡————————
✨總結
📍羅粉世家 (長沙灣)
🏠長沙灣青山道271號地舖