2021-01-31
𝙩𝙖𝙞𝙬𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙛𝙤𝙤𝙙 𝙞𝙨 𝙤𝙣𝙚 𝙤𝙛 𝙢𝙮 𝙖𝙡𝙡 𝙩𝙞𝙢𝙚 𝙛𝙖𝙫𝙤𝙪𝙧𝙞𝙩𝙚 𝙘𝙤𝙢𝙛𝙤𝙧𝙩 𝙢𝙚𝙖𝙡𝙨😍 𝙡𝙤𝙤𝙠 𝙖𝙩 𝙩𝙝𝙚 𝙡𝙪 𝙧𝙤𝙪 𝙛𝙖𝙣 𝙖𝙣𝙙 𝙡𝙤 𝙢𝙚𝙞𝙣!!! 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙗𝙧𝙖𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙢𝙚𝙖𝙩 𝙨𝙖𝙪𝙘𝙚 𝙞𝙨 𝙨𝙤 𝙩𝙖𝙨𝙩𝙮 𝙖𝙡𝙨𝙤 𝙩𝙝𝙚 𝙢𝙚𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝙨𝙪𝙥𝙚𝙧 𝙩𝙚𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙩𝙝𝙖𝙩 𝙞𝙩 𝙢𝙚𝙡𝙩𝙨 𝙞𝙣 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙢𝙤𝙪𝙩𝙝🥺𝙘𝙖𝙣'𝙩 𝙬𝙖𝙞𝙩 𝙩𝙤 𝙫𝙞𝙨𝙞𝙩 𝙖𝙜𝙖𝙞𝙣🤤.係長沙灣發現一間超高質台灣菜,主食加廿蚊可以升級套餐,包左野飲、前菜兩小碟同小食,魯肉飯肥瘦適中又唔乾,魯肉汁甜甜地仲要勁重手,勁快食哂成碗🥺 小食揀左花枝丸,咬完第一啖真係哇左出聲😳 面頭有薄薄一層椒鹽粉調味,有咬口之餘入面仲有好多粒墨魚,感覺勁真材實料!肉燥拌麵都好出色,麵條係彈牙有咬口既粗麵,肉燥份量又係多到食完啲麵都仲剩好多,個醬偏濃味所以撈埋青瓜絲食就岩哂~ 佢地兩款前菜都唔差,涼拌木耳同涼拌青瓜勁濃蒜味,重口味人士岩哂👅
南部魯肉飯
南部魯肉飯