燒鵝沒有肉,只得肥膏,鵝皮,骨..開頭以為淨係一兩件係咁!點知全碟8成燒鵝都係咁..將心比己,如果要切燒鵝比自己食,都唔會切到咁啦..五十蚊個餐,得個白飯係ok..嚴重差劣!工作態度極差!求其到咁!聞所未聞!諗住同侍應講聲,佢會幫我解決,本來佢換返碟正常比我,咁我就算喇..點知佢居然,佢拎返4粒肉碎比我!真係頂!即係叫我食廚餘?真係好嘔心呀!個乞衣咩!係咪玩野呀!點食呀!真係唔明點解,個廚房切肉嗰個,唔覺得咁樣係有問題..做侍應拎返幾粒肉粒出嚟,嗰個又唔覺得有問題..係咪真係返工返到冇知覺呢?定係工作太悠閒發緊夢?嘔心到咁..真係哽唔落囉..完全感覺到自己不被尊重!我不是客人,我只係閒人..明明上網見到D相,燒味係好靚..先上去試試..但現實變成食廚餘嘅感覺..以後不會幫襯!未必係呢間公司老闆嘅問題,而係員工服務態度差劣!工作態度差劣!一D同理心都冇,點做服務行業呀!一間店舖租咁貴,請你呢班垃圾..連咁簡單嘅工作都做唔好..真係無言..
將心比己,如果要切燒鵝比自己食,都唔會切到咁啦..

諗住同侍應講聲,佢會幫我解決,
本來佢換返碟正常比我,咁我就算喇..

明明上網見到D相,燒味係好靚..先上去試試..

2024-07-03
下午茶