2024-04-05
波希米亞風格Cafe 疏乎厘期間限定半價?🙀📍長沙灣 福華街🪧Boholic-長沙灣區人氣打卡Cafe 去到門口都已經心心眼 成間店既顏色設計都係Warm Brown tone有分戶外同埋室內嘅座位 無論入邊定出邊打卡都係好正 建議大家去之前都book咗位先 長期爆滿🥺 同埋佢地個menu有時候都會轉 有興趣可以上佢地IG睇下! 今次叫咗兩個主菜意粉&兩個梳乎厘 梳乎厘重要做半價優惠🙀🙀-🍝欖油蒜片辣椒炒西班牙辣肉腸鮮蝦意大利麵 $92好香蒜油味 幾開胃!同埋都好多辣肉腸&鮮蝦 意粉大大份 真係2個人share都得-🍝法式白松露奶油雞肉意大利麵 $82本身我都有d驚白松露d味都會有陣汽油味😹食落又無!好Creamy 好重奶香味 同埋雞肉既份量又係比得好多 淡淡意粉都會食到肉!-甜品🍮班㦸底好香蛋味 好有份量!完全唔似食緊空氣!軟淋淋 !我重貪心叫左2個 勁大份本身以為得好細個同埋好多味都想食😹又見佢做半價咁平!🍰開心果奶蓋梳乎厘班戟 $138開心果係近期咩甜品都會有既款🤟🏻 好香開心果味 入面重有啲碎碎 係咁飲啲奶蓋 haha😹🍰Tiramisu 奶蓋梳乎厘班戟 $128唔係太
📍長沙灣 福華街
🪧Boholic