餐廳: 艾堡餐廳
資訊:

艾堡餐廳已經喺長洲屹立多年,深受長洲街坊同遊客嘅喜愛,我哋聽一個朋友介紹來買佢代理嘅其中一款德國啤酒,呢款啤酒個味道好特別,好好飲!飲左一次後番唔到轉頭飲其他酒,我上網搵過暫時淨係得長洲嘅艾堡餐廳先有代理出售,喱款係一款手工啤酒,係採用德國傳統釀造地區最好嘅麥芽酒同蜂蜜釀造而,成個味道好易,啤酒味好濃烈配埋蜜糖嘅甘甜味,真係好正!好易入口,好適合女仔飲,不過飲嘅時候要留意番佢個酒精成份都幾高,有14%濃度,所以建議大家飲嘅時候唔好太急😍呢款手工啤酒朋友真係冇介紹錯,推介大家如果嚟長洲一定要買一支嚟試吓!我朋友係上次一次過買咗一箱番屋企飲你就知係幾正啦!連貓貓都對佢有興趣你就知佢堅料啦😂😋

連貓貓都對佢有興趣你就知佢堅料啦😂😋

2022-08-20