餐廳: no.11
資訊:

2023-01-01 203 瀏覽
平時喺長洲都係食魚蛋、糖水、燒魷魚乾🦑等。今次發現到一間穩世cafe ,店舖面積比較細,所以要食都要排隊。🥗🦞芝士龍蝦全日早餐All day breakfast 係每張枱都必見到既食物,而我都揀咗佢哋每日限量嘅龍蝦版All day breakfast 😛 龍蝦夠份量,可以食到啖啖肉。上枱時,感覺好精美,份量十足。牛角包🥐有驚喜, 牛油味香濃、鬆脆。🍔芝士雞堡平時食牛肉漢堡多,今次試吓雞堡🐓。大大份嘅雞扒再配生菜同自家製醬汁,咬落超多汁,一啲都唔乾,雞肉亦10分滑。生菜爽脆。另外仲有配薯條,薯條新鮮炸出嚟,唔會有油憶味。呢間無論食物同環境都好高質素,價錢亦10分合理,如果想坐低慢慢食嘢,呢間餐廳一定係長洲必食推介😁

🥗🦞芝士龍蝦全日早餐

🍔芝士雞堡