2021-07-02 1042 瀏覽
上一次唔記得加返相上去。。。所以再post多一次🥲 去過幾次長洲 掃街既野食食過唔少 於是做左功課上網搵下有無特色既餐廳試試 今次搵左一間隱蔽既意大利餐廳 食呢間餐廳要預返多啲時間食 要預先訂位 walk in 好多時未必有位.一入到餐廳 環境好舒服 好似外國個啲有情調既西餐廳 位置幾闊落 餐廳menu系用英文.前菜先上一個熱辣辣 香脆 既法包 旁邊有埋橄欖油俾你配搭一齊食 一個人兩舊 唔使爭😙.蕃茄香辣魷魚魷魚夠鮮味🦑蕃茄汁食得出用新鮮蕃茄整出黎 無加太多調味入去 食到蕃茄本身既酸甜味 佢既香辣不得了 真系幾辣 應該有中小辣程度~.大蝦墨汁意粉意粉口感有咬口 唔會過軟 可能打左墨魚汁落意粉 意粉每條充滿左墨魚汁既味道 顏色同味道都唔錯 大蝦都有三隻 全部都夠新鮮 推介啊☺️.Beef 60好期待的一個主菜 真系無令我失望 慢煮左60小時既牛 切既時候已經感受到佢嘅軟淋唔多肥肉位置 食落充滿肉汁 可以系話入口即融🤤一定要試 加上配菜有蕃茄仔蘆筍 好新鮮 好食 加埋一個好滑既薯蓉 食哂有個主菜好飽😋.整體黎講:有質素既食物同餐廳 老闆娘好nice 推薦特別日子黎試試💛
整體黎講:
有質素既食物同餐廳 老闆娘好nice 推薦特別日子黎試試💛