去左長洲除左出名大魚蛋之外,仲有咩好食?!有時想坐低揾間cafe慢慢hea下,可以試下依間人氣幾高嘅島中坊研🏝不過要留意假日去嘅話就預左要排隊,平日感覺會舒服啲,去之前記得check下舖頭個日有無開店,唔好白行一趟啊🙈🙌🏻**********<自家製比利時列日窩夫> $45窩夫有得揀原味或者朱古力味,同埋雪糕口味都可以自選嫁,個窩夫粉團係餐廳自家製,有order時先即整熱嫁!窩夫質地偏硬唔太似係比利時食嘅列日窩夫,不過四十五蚊真係幾抵食,同埋玄米茶味嘅雪糕好少見,茶味幾出味道好食🧇🍨**********<All Day Breakfast> $92呢份全日早餐都幾豐富,每一樣食物足夠兩個人share,個牛角包有烘烤過所以好酥脆,可以自己選擇夾咩配料,都唔錯嫁🥐

**********
<自家製比利時列日窩夫> $45