冇諗過去長洲🏝食海鮮🐟🦐🦞🦑🦀最平可以$168就食到2️⃣款海鮮,仲加多碟炒菜🥬價錢係離島🌊黎講,真心抵食呀🤑~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪ 精選套餐 ($168up) ▪最輕食 : 2️⃣款海鮮 & 1️⃣碟炒菜💃🏻最豪華套餐 : 4️⃣款海鮮 & 3️⃣款小菜 & 1️⃣碟炒菜🕺🏻.因為得👫2個人,所以我地嗌左個🍽▪️3️⃣款海鮮🌊 & 1️⃣碟炒菜🥬  ($258)我地揀左既海鮮包括💁🏻‍♀️▫️蒜蓉蒸扇貝 🧄有成4️⃣隻,同大王🤴🏻可以平分☝🏻人✌🏻隻。面頭粉絲吸晒海鮮香味🌊上面鋪滿左蒜蓉🧄同蔥花🌱,蒜蓉🧄勁香,撈埋粉絲🥣食一流呀😙.▫️豉椒炒蟶子🫑♥️雖然唔係好大隻,但份量勁多🤭我諗至少有5️⃣0️⃣隻,冇沙既👏🏻加左青🫑/紅椒♥️ • 洋蔥🧅 • 豆豉🟤去炒,好惹味😝.▫️椒鹽鮮魷 🦑✨椒鹽鮮魷味道唔錯,脆卜卜💥炸到金金黃黃⚜️,外層炸漿唔會好厚🤏🏻點埋喼汁,兒時最愛,正呀🤪.▫️炒菜 🥬生菜🥬 • 通菜🌱 • 西蘭花🥦 • 菜心💚我揀左蒜蓉炒西蘭花🧄🥦冇煮到過淋,但又唔會生到咬唔到😆.▪ 野飲 ▪汽水 ($15 / 罐)🥤有(紅❤️ / 黑🖤)可樂 • 忌廉💚 • 芬達🧡 • 檸檬茶💛

冇諗過去長洲🏝食海鮮🐟🦐🦞🦑🦀
最平可以$168就食到2️⃣款海鮮,仲加多碟炒菜🥬
價錢係離島🌊黎講,真心抵食呀🤑

▪ 精選套餐 ($168up) ▪
最輕食 : 2️⃣款海鮮 & 1️⃣碟炒菜💃🏻

因為得👫2個人,所以我地嗌左個🍽
▪️3️⃣款海鮮🌊 & 1️⃣碟炒菜🥬  ($258)
我地揀左既海鮮包括💁🏻‍♀️
▫️蒜蓉蒸扇貝 🧄
有成4️⃣隻,同大王🤴🏻可以平分☝🏻人✌🏻隻。
面頭粉絲吸晒海鮮香味🌊
上面鋪滿左蒜蓉🧄同蔥花🌱,
蒜蓉🧄勁香,撈埋粉絲🥣食一流呀😙

▫️豉椒炒蟶子🫑♥️
雖然唔係好大隻,但份量勁多🤭
我諗至少有5️⃣0️⃣隻,冇沙既👏🏻
加左青🫑/紅椒♥️ • 洋蔥🧅 • 豆豉🟤去炒,好惹味😝
豉椒炒蟶子🫑♥️
豉椒炒蟶子🫑♥️

▫️椒鹽鮮魷 🦑✨
椒鹽鮮魷味道唔錯,脆卜卜💥
炸到金金黃黃⚜️,外層炸漿唔會好厚🤏🏻
點埋喼汁,兒時最愛,正呀🤪

▫️炒菜 🥬
生菜🥬 • 通菜🌱 • 西蘭花🥦 • 菜心💚
我揀左蒜蓉炒西蘭花🧄🥦
冇煮到過淋,但又唔會生到咬唔到😆
蒜蓉炒西蘭花🧄🥦

▪ 野飲 ▪
汽水 ($15 / 罐)🥤
有(紅❤️ / 黑🖤)可樂 • 忌廉💚 • 芬達🧡 • 檸檬茶💛....
🔺套餐選擇都幾多💁🏻‍♀️
👉🏻 海鮮🌊都有成1️⃣6️⃣款揀 🐟🦐🦑🦞🦀
(蟶子 扇貝 花螺 魷魚 大蜆 魚 蝦 蟹) 樣樣齊
👉🏻 小菜🧆 有2️⃣0️⃣款選擇
煮法都唔單一👨🏻‍🍳 煎 炒 煮 炸 蒸 都有🍳🥘
🔺依個價錢,份量都算幾大份🤗
🔺2個人食,平均都唔洗$200 / 位🤑
🔺大啤🍺都係$25up/樽, 配小炒勁爽🍻
想讚一讚店員姐姐❣️
1️⃣ 本身食完諗住走,點知落勁大雨⛈
主動叫我地唔好走住啦,
行出去成身濕晒,坐下先啦🪑🪑
2️⃣ 落雨期間,人流當然會少d,
但店員姐姐🙅🏻‍♀️冇係到ᎻᎬᎪ,
佢拎左條布去抹餐牌📖,真係咁耐以黎出去食野🍽
我都未見過依一幕,好好呀💯