2012-09-22 804 瀏覽
上星期六想來九龍城街市買野, 所以順帶在附近食個lunch. 原本係想去另一泰國餐廳食lunch, 門前既串燒吸引住, 所以我地就決定試下. 2個人叫左一串泰國腸, 一串蝦餅, 一串雞翼, 同一個醉猫炒雞肉河及一杯椰青沙冰. d串燒當中我最唔喜歡就係個腸, 唔知點解覺得有d酸酸地接受唔到...蝦餅都係一般唔係真係泰國既炸蝦餅, 反而個燒雞翼又真係做得唔錯. 另外個炒河都唔錯, 不過唔知點解要醉猫炒河一d都無酒味, 反而我覺得有勁重既美極味道, 勝在炒得香又唔油. 成餐最喜歡係個沙冰, 雖然覺得佢地應該唔係用真係既椰青反而係用上椰汁, 但都好香仲有少少椰肉都唔錯. 成餐2個人$100都唔洗, 味道都唔錯,下次都會再來.

成餐2個人$100都唔洗, 味道都唔錯,下次都會再來.
2012-09-15